129755
Książka
W koszyku
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / red. Franciszek Świderski. - Wyd. 3 uaktual., dodr. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2006. - 389, [1] s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie)
Status dostępności:
Multiteka
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 664 (1 egz.)
remont
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej